Open Huis 2020

Ons open huis komt er weer aan: de kans om kennis te maken met jouw toekomstmogelijkheden in de wereld van de bouw, meubel- en interieurbouw en houttechniek.

Als jij je opleiding straks hebt afgerond is de kans op een baan groot. En er zijn volop mogelijkheden voor jou! Of je nou graag met je handen werkt of met je hoofd, in de bouw, meubel- en interieurbouw en timmerindustrie  kennen ze allerlei beroepen waar ze zitten te springen om jouw talent. 

Tijdens onze open dag vertellen we je graag alles over werken en leren in de bouw, meubel- en interieurbouw of timmerindustrie. Over de opleiding om metselaar, timmerman of interieurbouwer te worden. Of misschien wel machinaal houtbewerker. Maar ook vertellen we je graag over de mogelijkheden na de opleiding. In deze bedrijfstakken heb je de kans om je steeds te blijven ontwikkelen. 

Het open huis is een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons. Wij zijn de werkgever voor veel leerlingen die kiezen voor een vervolgopleiding in de bouw, meubel- of timmerindustrie. 

We zien je graag op donderdag 6 februari van 14.00 tot 20.00 uur of vrijdag 7 februari van 14.00 tot 18.00 uur op onze locatie in Doetinchem of Borculo. 

  • Deel deze pagina: