Kom kieken en proef de sfeer: de kans om kennis te maken met jouw toekomstmogelijkheden in de wereld van de bouw en houttechniek.

Als jij op zoek bent naar een vervolgopleiding zijn er volop mogelijkheden voor jou in de bouw en Houttechniek! Of je nou graag met je handen werkt of met je hoofd, er zijn veel functies waar ze zitten te springen om jouw talent. 

Tijdens onze KOM KIEKEN dagen vertellen we je graag alles over werken en leren in de bouw en houttechniek. Over de opleiding om metselaar, timmerman, tegelzetter, montagemedewerker te worden. Maar ook vertellen we je graag over de mogelijkheden na de opleiding. In deze bedrijfstakken heb je de kans om je steeds te blijven ontwikkelen. En als jij je opleiding straks hebt afgerond is de kans op een baan groot!

De KOM KIEKEN momenten zijn een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons. Maak een afspraak en KOM KIEKEN. Wij ontvangen je persoonlijk en leggen je alles uit over de mogelijkheden en laten je een kijkje nemen in onze werkplaats. Dus kies jouw moment.

We zien je graag op onze locatie in Doetinchem of Borculo. 

  • Deel deze pagina: